LUCIE ULÍKOVÁ – PLSTĚNÍ A PRÁCE S ROUNEM

       

MgA. Lucie Ulíková

Absolventka střední průmyslové školy grafické a DAMU, profesionální filmová i divadelní scénografka, lektorka výtvarných oborů na ZUŠ v Českém Brodě, autorka řady inspirujících publikací, nadšená propagátorka mezigeneračního společného tvoření a rozvoje komunitní společnosti. Oblíbená lektorka kreativních dílen na minulé letní škole.

PONDĚLÍ 20. 8. 2017 CELÝ DEN

Plstění a práce s rounem 

Na našem setkání se seznámíte s přirodním rounem i technicky zpracovanou plstí. Vyzkoušíte si zhotovit plstěnou etui či kabelku. Každý si svojí kombinací barev vytvoří originální kus. Na našem kurzu budete mít možnost prohlédnout i vyzkoušet další drobné výrobky z rouna a plsti, které se vám budou hodit při tvoření s dětmi v mateřské i základní škole.

Minimální doba workshopu činí 4 hodiny,

ÚTERÝ 21. 8. 2017  VEČER

Drobné plstěné ozdoby

Účastnící neformální dílny spojené se sdílením celodenních zážitků budou zkoušet různé plstěné ozdoby, kterými si budou moci dozdobit  výrobky z pondělního semináře. Vedle rychlých efektních technik vhodných i pro děti z MŠ se seznámí i se složitějšími postupy. Materiál bude pro všechny připraven          v dostatečném množství, zkušení kreativci se  mohou se zásobit z domácích zdrojů.

Minimální doba workshopu činí 1 hodinu, 

STŘEDA 22. 8. 2018 ODPOLEDNE 

Drobné plstěné ozdoby a hračky

Účastnící dílny budou zkoušet různé plstěné ozdoby a vytvoří si plstěnou hračku. Z metod představených na večerním semináři budou vybrány především rychlé efektní techniky vhodné i pro děti z MŠ. Materiál bude pro všechny připraven v dostatečném množství.

PŘIHLÁŠKA

 

 - 
English
 - 
en
German
 - 
de
Ukrainian
 - 
uk
Czech
 - 
cs